tirsdag den 11. august 2015

LF26 arrangement på Høgild Møllegaard

Vi er blevet inviteret til at deltage i et arrangement som LF26 arrangerer på Høgild Møllegaard. Det er ikke et arrangement som Fluebinderlauget står for men som venskabsklub med LF26 er vi specielt inviteret.

Nils Mogensen Svalebøg skriver:

---------------------------------------------------------------

Hvem kan sige nej til hygge, foredrag, fluebinding og stegt flæsk med persillesovs ved verdens bedste havørredå?
Karup Å er i verdensklasse, både hvad angår mængden af havørred og størrelsen på fiskene.
Gennem de sidste år, er det blevet en tradition, at Lystfiskerforeningen af 1926 holder et arrangement med fluebinding og natfiskeri på Høgild Møllegaard. – Sådan bliver det også i år – næsten - bare en lille smule anderledes.
Det er nemlig lykkedes at samle en treenighed af Karup Åens store koryfæer, Mogens Styhr, Allan Bay og Lasse Hagebro Mikaelsen. - Navne, der vil være velkendte af alle Karup Å fiskere.
Mogens Styhr, forfatter til bogen, Styhr på Åen, har lovet at fortælle om sit mangeårige lystfiskerliv ved Karup Å, om folk han har mødt, om å, fluer og fisk. Vi skal også en tur til åen sammen med Mogens Styrh, der her vil fortælle og give gode råd og tips om grej, forfang, fluer og fisketeknik. 
Allan Bay vil fortælle om natfiskeriet under stjernerne, mens vi sammen binder Stjernefluen, der har givet Allan Bay mange gode fisk i åen.
Lasse Hagebro Mikaelsen beretter om fiskene i åen, vandringen til gydepladserne, alternativ vandpleje, eksperimenter med rugekasser og etablering af gydebanker via rørledninger og pumper. 
Undervejs er der aftensmad, stegt flæsk med persillesovs, ad libitum, fra den berømte, lokale Frederiks Kro.
Aftenen byder på hygge, fluebinding og natiskeri for de der har lyst. Søndag morgen er der rundstykker til de morgenfriske, der evt. har fisket natten igennem eller overnattet på Høgild Møllegaard.
Arrangementet er åbent for alle medlemmer af Lystfiskerforeningen af 1926 og venskabsklubben, Silkeborg Fluebinderlaug. 
Det koster 125 kr at deltage. Du skal selv medbringe fluebindingsværktøj, mens foreningen skaffer materiale til fluerne. 
Deltagerantallet er begrænset.Tilmelding sker efter først til mølle, senest en uge før til: Nils Mogensen Svalebøg på tlf: 21 26 64 54 eller mail pr@lf26.dk

Venlig hilsen

Nils Mogensen Svalebøg