mandag den 11. maj 2015

Varde å


De 2 zoner der er aktuelle mht laksefiskeri er zone 1 og 2, zone 1 er den gamle kanal nedenfor Karlsgårdeværket, og noget kedelig. Derfor synes jeg vi skal satse på zone 2, hvor åen er blevet genslynget og i dag løber frit med og strøm og variation.

Åen er på størrelse med Skjern å ved Skarrild og en stang på 12-13 fod #8 passer perfekt. Men alt grej fra 1-hånds til kraftigt 2-hånds kan bruges, lad dog det lette grej <#7 blive hjemme... laksen i varde er også meget stærk ;). Liner er alt fra S4-5 til flyd/s3 efter vandstand, og fluerne er de samme som bruges i Skjern. Vandet kan være noget mere klart end ved Skjern, dog har de også fået meget vand, så helt klart når det ikke at blive.


Ovenstående er direkte link til køb af fiskekort på zone2. Mit foreslag er at vi mødes på P7 på kortet og derfra fordeler os ud over stykkerne. Der er rigtigt meget fiskevand på kortet.

Det er op til folk SELV at købe kort på enten zone1 eller zone2 inden vi kommer. Skulle nogen have svært ved at bestemme sig inden kan vi også købe det når vi ankommer og har set åen.
Dagkort kan købes på stedet – se link:


Glæder mig til vi ses.


Bjarne

PS: Husk også Statskortet for en sikkerheds skyld.